Scrisoarea unui tata iubitor

Nu credeam ca voi putea fi atat de fericit, asa cum sunt acum cand iti scriu aceste randuri.

 

Doresc sa-ti impartasesc ceva, din ce am strans in sufletul meu in cei aproape 40 de ani de cand sunt impreuna cu mama ta.

 

M-as bucura ca tot ce vei citi sa te ajute sa fii fericita.

 

Vor exista in viata ta momente mai putin importante, momente importante si momente foarte importante sau momente astrale cum mai sunt ele cunoscute.

 

Deasemenea vor fi momente in care nu vei intra pregatita, momente in care pregatirea va fi buna si momente in care va trebui sa intri dupa o lunga perioada de pregatire.

 

Unul din momentele astrale ale vietii tale,  in care va trebuie sa intri dupa o lunga perioada de pregatire, va fi momentul cand vei dori sa ai o relatie de cuplu cu un barbat si apoi sa te casatoresti cu acel barbat.

 

De obicei femeile intra in astfel de momente importante din viata lor, total nepregatite.

 

Pentru ca stii ca te iubesc foarte mult, nu as dori sa faci o astfel de eroare.

 

De ce?…pentru ca atunci, in loc ca viata ta sa fie un EXTAZ, va fi o AGONIE.

 

Imi doresc ca aceasta scrisoare sa-ti fie de mare ajutor, pentru ca in ea am pus invatatura pe care am dobandit-o alaturi de o fiinta deosebita si care in aceasta existenta iti este mama.

 

Sunt 3 aspecte foarte importante pe care trebuie sa le stii inainte de a-ti gasi ALESUL inimii tale.

 

  • Sa ai Valori Foarte Solide in Viata. Construieste-ti principii clare si solide dupa care vrei sa-ti traiesti viata si sa nu faci niciodata compromis de la ele.

 

  • Raspunde la prima intrebare: „De Ce Doresti o Relatie de Cuplu?”. Aici va trebui sa-ti definesti precis ce inseamna pentru tine o relatie de cuplu. Apoi va trebui sa vezi care este intentia cu care vrei sa intri intr-o relatie cu un barbat. Daca intentia nu are aspiratii cat mai inalte, atunci reformuleaza aceasta intentie. Dupa ce ai stabilit intentia, ramane sa vezi dorinta care te impinge sa intri in relatie. La fel ca si la intentie si la dorinta ridica stacheta cat mai sus posibil.

 

  • Raspunde la a doua intrebare: „In ce Directie Vrei sa Indrepti Relatia ta de Cuplu?”. Poti sa ai raspunsuri foarte bune la prima intrebare, dar aceasta este numai inceputul. Ca relatia sa fie pe termen lung, trebuie sa-ti stabilesti obiective cat mai greu de atins. De ce?…pentru ca aceste obiective necesita un timp indelungat pana se materializeaza. In acest caz, sansa sa petreci un timp indelungat alaturi de un barbat este foarte mare.

 

Sa nu-ti fie frica sa visezi, atunci cand vei raspunde la aceasta a doua intrebare.

 

Dupa ce ti-ai stabilit aceasta viziune foarte clara asupra a ceea ce vrei, ai nevoie doar de timp pana ce ea se va implini.

 

Cand vei intalni un barbat care crezi ca poate sta langa tine, comunica-i cat mai repede aceasta viziune a ta.

 

Daca el nu va fugi speriat de ceea ce aude, atunci ai mari sanse ca el sa fie ALESUL.

 

 

Nu-ti fie frica ca vei ramane singura! Niciodata sa nu ai aceasta frica!

 

Daca viziunea ta este foarte clara si ai lansat-o in univers, atunci EL UNIVERSUL, va avea grija ca ceea ce doresti sa se implineasca.

 

Tata

 

P.S. Sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc si ce femeie minunata esti cu adevarat!

P.S1. Ai primit vreodata o astfel de scrisoare de la tatal tau?

P.S2. Ai fi dorit sa primesti o astfel de scrisoare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *