DOUA ZILE IMPORTANTE!

Se spune ca exista numai doua zile importante in viata unui om. 

Acestea sunt:

Ziua in care te-ai nascut!

si..

Ziua in care ai aflat de ce!

Intre aceste doua zile exista o intinsa zona de multe alte zile.

 

Ziua in care m-am nascut!

Ziua in care m-am indragostit prima data!

Ziua in care m-am indragostit de sotia mea!

Ziua in care m-am casatorit!

Ziua in care a venit pe lume baiatul meu!

Ziua in care sotia mea mi-a marturisit ca s-a indragostit de un alt barbat si m-a rugat sa-i raman aproape, pentru ca ea sa poata trai noua experienta pe care a primit-o!

Ziua in care am inteles ce inseamna o relatie de cuplu!

Ziua in care am intalnit o femeie, mama a doi gemeni infiati si am inteles ca ei au venit in viata mea, pentru ca eu sa incep sa invat ce este IUBIREA!

Ziua in care am primit proiectul ATLSUL IUBIRII!

Ziua in care am inceput sa-i dau o directie clara proiectului ATLASUL IUBIRII!

Ziua in care am inteles ca prin ATLASUL IUBIRII voi reusi sa impartasesc oamenilor „O noua viziune despre Relatiile de Cuplu”!

A venit in sfarsit si…

Ziua in care am aflat si de ce m-am nascut!

 

Dupa aceasta zi viata mea nu a mai fost aceeasi!!!

 

adi

 

 

 

 

Cu multa iubire!

Adrian

14 thoughts on “DOUA ZILE IMPORTANTE!

 1. din enumerarile tale rezulta ca in viata ta mecanicitatea si egoul te conduc, te insotesc. ti-am “contabilizat”numarul zilelor in care era sa fii fericit( vorba lui marin sorescu). zece zile dintr-o viata ? eu consider ca fiecare zi esyte importanta, indiferent care sint incercarile cu care vine la pachet. din ceea ce vrei tu sa faci o poezie rezulta doar o viata moarta.chiar si legat de acest atlas al iubirii, pot sa-ti spun ce inteleg eu. este un proiect egoic ce poate avea la baza o frustrare, un desfriu care nu si-a gasit rezolvarea.aceasta este parerea mea. nu stiu ce simti tu, dar asta se intelege. de unde? in general femeile cauta perfectiunea, viseaza la acel barbat educat, parfumat, civilizat, cult, amabil, de aceea isi cauta idealul pe net. toti citorii tai sint femei, un harem de frustrate care se intrec in aprecieri lesinatoare. este alegerea ta, dar nu te bate cu caramida-n piept ca nu tine.era o vorba ca poti amagi/minti un grup de oameni dar nu pe toti. parerea mea este ca tu te ascunzi de tine. nu-ti asumi decit niste zile in care ai fost bun(?). virsta pe care ti-o arata poza nu demonstreaza nicidecum faptul ca sotia ti-a adus la cunostinta ca s-a indragostit de aalt barbat , iar tu i-ai fost sprijin. NU CRED. esti o generatie care a crescut cu alte repere. prin aceasta afirmatie dezvolti teoria desfriului si frustrarea barbatului care se vrea un ideal. hai, tu poti fi serios? de ce imbrobodesti lumea? de ce vrei ca femeile sa compare realitaTEA cu minciunile insirate ca margele pe ata? ceea ce vrei tu sa faci se cheama razbunare, un fel de drumul spre iad e pavat cu bune intentii.daca poti minui niste cuvinte nu inseamna ca ai dreptul sa manipulezi suflete. cind iti duci crucea, fa-o singur, nu te agata de sufletele ranite.

 2. vai, au aparut si doi “barbati “la rubrica prieteni.

 3. inca ceva. articolul acesta este scris in aprilie si azi a venit pe adtresa mea. oare cine face cartile? si de ce le face retroactiv? uite inca o dovada a frustrarilor frustratilor.

 4. a fost odata un scriitor numit jules verne. acum se pare ca a aparut bali verne.

 5. Egabrielita

  Iti multumesc mult pentru mesajul tau plin de sinceritate. Este minunat ca suntem atat de diferiti.

  Sa fii iubita
  Adrian

 6. deci recunosti ca tot ceea ce scrii tu este o minciuna. nu ma intereseaza cit sintem de diferiti sau de asemanatori intr-o lume plina de lipitoiri.nu e treaba ta daca voi fi sau nu iubvita. acest sABLON, LIMBAJ DE LEMN NASCUT PE NET, MA LASA COMPLET RECE. NU SINT INTERESATA de urarile tale.daca mesajul meu este oplin de sinceritate iti recunosti minbciunile si libidinoseniile.succes. te asteapta un mare grup de fane , tinere sperante la meno…cu sau fara urarea ta, eu sint iubita pt ceea ce sint si de cine trebuie. tu ? se pare ca ai pb .

 7. poti sa mai inregistrezi doua zile importante in viata ta. 9 si 10 august cind ti-am pus eu comentariile adevarate.

 8. intr-un an sint 365 de zile. in zece ani, sint 3650 zile. in 50 de ani sint3650 x 5 =18250 zile . din aprox 20.000 zile din viata ta, cite ai mintit, cite n-ai trait? pe cine fraieresti tu ?pe cine manipulezi? vad ca din aprilie pina acum, nimeni nu a catadixit sa puna vreun comentariu. cumva blogul acesta e vreun copy-paste cu circuit inchis?

 9. Egabrielita

  Ai nevoie de foarte multa IUBIRE!
  Sa dea Dumnezeu sa o primesti.

 10. te-ai uitat in oglinda? stii ce vezi la altul e de fapt o lipsa de-a ta.

 11. am iubire cit nu ai avut tu in toate vietile, asa ca nu face pe interesantul.

 12. nu vezi ca te chinui sa-ti comentezi singur capodoperele?

 13. De ce esti asa de suparata?
  Asta inseamna IUBIRE?

 14. E PUNCTUL TAU DE VEDERE. NU AM CUM SA TI-L ECHIMB. ASA AI ALES SA GINDESTI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *