VREAU SA TRAIESC IN IUBIRE

 lansare

A venit si ziua aceasta deosebita, o zi de 14 februarie, in care ATLASUL IUBIRII intra in manifestare, intra in viata noastra de zi cu zi.

 

Nu mai putem trai altfel decat in IUBIRE.

 

Este singura noastra sansa pe aceasta planeta care ar trebui redenumita si am putea sa-i spunem FRUMOASA ALBASTRA.

 

Timpul in care cel de langa noi era separat, era un posibil impostor, un posibil dusman, un posibil concurent,  cred ca incepe sa apuna,  pentru ca acum nu mai exista energia necesara sa sustina acel tip de comportament in care noi eram mereu in stare de alerta ca nu cumva sa vina cineva si sa ne ia ceea ce noi avem.

 

Cred pur si simplu ca nici macar Mama Gaia, pe care m-ai tarziu am numit-o Planeta PAMANT nu mai are chef  sa ne duca in spinare, daca noi nu avem de gand sa ne transformam si sa incepem sa traim in IUBIRE.

 

Pur si simplu nu mai cred, sau mai bine zis „NU MAI VREAU SA CRED!”.

M-am saturat!

 

Si pentru ca am hotarat ca incepand din acest an sa traiesc numai in IUBIRE, am primit inspiratia sa repornesc acest proiect, pe care l-am numit ATLASUL IUBIRII.

Acest proiect are in compunerea lui la acest moment acest site, si va avea o cartea care urmeaza a fi scrisa (si de catre tine daca vei dori aceasta), o viitoare revista, viitoare workshop-urii, un viitor post de radio, un viitor post TV si multe altele.

 

Cred ca a venit timpul in care sa spunem:

 

SA CURGA IUBIREA!,…

SA CURGA INTELEPCIUNEA!,…

SA CURGA FERICIREA!…

 

As vrea sa te invit sa scrii cateva randuri mai jos, in care sa-ti marturisesti gandurile tale legate de ATLASUL IUBIRII.  Retine si sa stii ca nu glumesc, ceea ce vei scrie va intra in istorie.

 

Marturisirea ta va face parte din introducerea cartii ATLASUL IUBIRII.

 

 

DUMNEZEU sa-i dea ATLASULUI IUBIRII

„tinerete fara batranete si viata fara de moarte”

15 comentarii la „VREAU SA TRAIESC IN IUBIRE

 1. Cred ca foarte putini oameni au inteles ca iubirea este esenta vietii, sau chiar viata insasi, ca fara iubire nu suntem nimic; Ma bucur mult si va felicit pentru aceasta initiativa, de a promova iubirea pe cat mai multe cai…
  si poate ca intr-o zi, vom reusi sa invatam sa iubim ca Iisus, neconditionat, iar imparatia cerurilor va fi pe pamant.

 2. Vreau sa cred ca IUBIREA va stinge toate conflictele, ca oaamenii vor aprecia mai bine sansa pe care o au de a darui iubire, primind iubire!
  Voi fi colaboratoare fidela a revistei dar si a radioului!
  Felicitari pentru ..lansare!
  Atlasul iubirii a intrat pe orbita …UNIVERSULUI!
  Sa domine IUBIREA in fiecare coltisor, in fiecare sufletel, in fiecare inimioara!

 3. Am credinta ca Iubirea este cel mai frumos si nobil sentiment ce exista in fiecare fiinta omeneasca. Este dovedit, de-alungil timpului, ca acest sentiment are si cea mai mare forta, atunci cand se manifesta cu adevarat, in toate domeniile vietii.
  Desii tuturor ne face placere atingerea acestui sentiment ca si trairea lui, totusi ii acordam prea putin spatiu de manifestare in viata noastra. Cu siguranta o prezenta mult mai insemnata a sentimentului de iubire ne-ar aduce tuturor mult mai multe benefici si o viata mult mai frumoasa.
  ADRIAN! Fie ca Domnul sa-ti binecuvanteze scopul, pasiunea si performanta in tot ceea ce faci, cu iubirea Lui in suflet!

 4. Din iubire faci multe. Zbori catre inaltimi pentru iubire de cunoastere, intri adanc in sufletul tau tot pentru cunoastere.

  A te cunoaste pe tine inseamna a sti cum sa daruiesti iubire, iubire neconditionata de vreo temere.

 5. Liviu,

  Asa cum spun de fiecare data IUBIREA, este o lectie pe care trebuie sa o invatam.

  Desi exista in fiecare dintre noi aceasta energie a IUBIRII, trebuie sa invatatm sa o manifestam. Altfel ea ramane ascunsa undeva si nimeni nu o poate vedea. Totul se face zilnic prin exercitiu.

 6. „VREAU SA TRAIESC IN IUBIRE” este, cred eu, cea mai importanta decizie pe care o poate lua un OM in aceste vremuri…. Traind in iubire umple de sens actiunea TRAIRII efectiv. A trai in afara iubirii, dupa parerea mea, nu se poate numi „a trai”. Este mai corect spus „a supravietui”…si de cele mai multe ori, in afara iubirii, traiul este marcat de multa suferinta.
  Asadar, LA MULTI ANI IUBIRII!” de Ziua Indragostitilor! Sta in puterea noastra sa fim zilnic indragostiti de VIATA, de TOT ceea ce ESTE! Si daca decizia „vreau sa traiesc in iubire” este luata, acum o putem pune in viata…putem constata mereu, prin TOT ceea ce facem, gandim, spunem, ca IUBIM! Decizia coboara din minte si vointa in inima…si IUBESC! TOT…Toate…mereu…si mai ales ACUM…

 7. Osho spunea ca :,,Iubirea nu este o rela?ie între dou? persoane. Ea este un stadiu al con?tiin?ei tale”.

 8. IUBIREA…cea mai inaltatoare,sublima,fascinanta…stare ce poate exista si trai. Totul este iubire,fara iubire nu ar exista nimic. Pretutindeni este iubire si totusi este atata foame si sete de iubire in aceasta lume. Fara iubire suntem morti,suntem seci. Iubirea ne aduce VIATA si tot ce poate fi bun,ne intregeste,ne inalta,ne face divini. Cu toate neajunsurile noastre, in esenta suntem ocean infinit de iubire. Avem sansa unui ocean infinit de iubire…atunci sa fim IUBIRE.

 9. Florina,

  Este o foame de iubire pentru ca nu am invatat exact cum putem manifesta IUBIREA la modul autentic.

  Inca confundam IUBIREA cu atasamentul si posesivitatea sau mai grav cu gelozia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *