VRABIUTA

sparrowEste ora 23.18 si somnul inca nu ma prinde. Sunt pe facebook si postez pe pagina Atlasul Iubirii.

 

Tocmai eram la momentul cand doream sa pun link-ul catre articolul pe care l-am scris si care se numeste „Stii care este valoarea ta?”, cand am constatat ca nu mai stiu care este adresa de Youtube unde exista clip-ul cu pricina. Intru pe Youtube si caut clip-ul, il gasesc si dau copy/paste la adresa.

 

Cand ma uit mai atent in dreapta imi atrage atentia un clip care se numeste „Vrabiuta”. Il deschid si dupa ce l-am vazut am ramas mut vreme de aproape 10 minute. Nu- mi venea sa cred cat de profunt poate fi desi nu a durat decat 5.31 minute.

 

Acest clip vorbeste despre RABDARE si IUBIRE.

VRABIUTA

Aceste doua cuvinte atat de simple, dar cu o incarcatura  deosebita, parca am inceput sa le acordam din ce in ce mai putina atentie si mai ales „rabdarea”.

 

Mi-am adus aminte de momentele in viata mea cand nu am avut rabdare si implicit iubire fata de mama mea, fata de tatal meu, fata de sotia mea, fata de baiatul meu si fata de multi altii care au existat in viata mea in diferite momente ale existentei mele.

 

Si poate…nu, acum vorbesc prostii…nu poate,  ci sigur meritau mai multa rabdare si iubie din partea mea. Dar asa se petrece mereu.  Eram foarte ocupat, nu puteam acorda prea mult timp celor pe care spuneam ca ii iubesc.

 

Ce fel de iubire este aceasta in care nu pot acorda timp celuilalt?…m-am intrebat intr-o zi!

 

Raspunsul a venit in momentul cand am constientizat ca toti cei de langa mine nu sunt eterni si nimeni nu este etern, inclusiv eu.  Faptul ca nu am acordat rabdare si iubire suficienta celor de langa mine m-a izbit cu o forta extraordinara cand  intr-o zi am vrut sa vorbesc cu mama mea si ea nu mai era. Plecase!

 

Atunci mi-am dat seama cate momente din viata mea nu am avut rabdare si iubire fata de ea.

Degeaba! Era mult prea tarziu!

 

Timpul acordat este unul din cele 5 limbaje ale iubirii. Si atunci de ce nu am manifestat iubirea fata de ea pe acest limbaj. Ce ma costa? Desigur „timp”, pe care atunci chipurile nu il aveam.

 

Unii spun ca timpul inseamna bani.

Eu am invatat ca timpul inseamna IUBIRE.

 

 

As vrea sa te intreb: ai avut si tu momente cand ai primit aceeasi invatatura?

 

 

adi

 

 

 

 

 

 

 

Adrian Mititelu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *