INTERVIU CU ALEXANDRA (2)

mesaj1– Iti doresti cu adevarat o relatie de cuplu!

– La acest moment nu!… a fost raspunsul sincer al Alexandrei. Exista aceasta nevoie in sufletul meu, de a iubi, de a fi iubita, mi-ar placea enorm de mult sa am o relatie, dar de ce „nu” la acest moment, pentru ca acum este mai important pentru mine, sa-mi desavarsesc visul cu expozitia de pictura. In schimb raman deschisa si posibilitatii de a avea o relatie de cuplu si daca ea va veni am sa o primesc in casa.

 

Hai, sa-ti mai spun ceva!

Am avut o relatie de doi ani si jumatate cu un barbat, acea relatie incheindu-se anul trecut. Pentru ca el credea ca o relatie inseamna abandonarea totala in relatie, cerea si de la mine acelasi lucru.

 

El se simtea abandonat cand eu imi acordam timp pentru mine, ori eu urmaream sa-i explic ca daca eu acum doresc sa fac altceva decat doreste el asta nu inseamna ca nu-l iubesc. Daca eu acum am un moment de inspiratie si ma asez in fata sevaletului si nu stau in bratele lui, nu inseamna ca il neglizez, inseamna ca acum sufletul meu doreste sa faca altceva decat doreste el sa fac.

 

Nu vreau ca viata mea sa devina o rutina, ma duc la serviciu, vin de la serviciu, mancam impreuna, ne uitam la televizor impreuna, ne bagam in pat, facem dragoste, ne culcam si a doua zi o luam de la capat. Nu doresc acest tip de viata. Vreau sa fiu vie, vreau sa fac ceea ce sufletul meu simte sa faca nu ceea ce trebuie sa fac pentru ca trebuie.

 

 

– Inteleg ca ar trebui sa schimbati orele ca care sa faceti amor?

– Nu, ar trebui sa facem amor atunci cand ne vine!

– Esti o inteleapta!

– S-ar putea ca dupa ce m-am sculat din pat pentru ca mi-a venit sa pictez, sa-mi vina dupa ceea sa fac amor! Nu este nici o regula!

– Si daca el doarme? Nu este nici o problema. Il scol!

 

 

– Acum catva ani am avut o „relatie” extraordinara cu un barbat, fara ca sa o denumim o relatie. Singura conditie pe care ne-am impus-o a fost sa ne intalnim si sa ne cautam unul pe celalalt ori de cate ori simtim ca vrem sa fim unul cu celalalt. Si culmea este ca simteam in fiecare zi.

Amandoi veneam din relatii care nu au functionat si amandoi aveam traume pe care fiecare dorea sa le vindece.

Am cazut de acord ca nu aveam nici o obligatie unul fata de celalalt, ne sunam si ne vedem atunci cand simtim ca dorim aceasta. Daca unul nu simtea nu ne vedeam.

Vreau sa-ti spun ca a fost cea mai frumosa relatie din viata mea, pentru ca nu era ingradita de nimic, nu aveam nici un fel de obligatii, faceam totul pentru ca asa simteam.

 

 

– Deci erai cu cineva fara sa pui o eticheta pe acel cineva!

– Exact! Eu nu interactionam cu o eticheta, interactionam cu un om viu care nu poate fi bagat in cusca de o eticheta. Aceasta m-a facut si pe mine sa fiu vie, sa urmaresc mereu sa vad ce simt, sa vad de ce simt ceea ce simt, m-a invatat sa nu fiu un robotel, care actioneaza conform unui program dupa care a fost setat.

Sunt aici pentru ca aleg sa fiu aici, iar tu esti aici pentru ca alegi sa fii aici! Celelalte aspecte sunt nesemnificative.

 

 

Totul a fost foarte frumos si iata ca au trecut sapte ani de cand s-a incheiat experienta de a fi impreuna, dar ne purtam de grija unul altuia in continuare, vorbim la telefon, ne impartasim in continuare experientele prin care trecem.

Vezi, relatia a evoluat si desi nu mai suntem aproape fizic, suntem aproape in suflet. In definitiv asta conteaza!

 

 

– Ai mai invatat si din alte experiente?

– Da, chiar a fost o experienta prin care am primit o invatatura deosebita, care m-a surprins si pe mine, m-a socat chiar.

– Poti sa spui despre ce experienta este vorba?

 

In acel moment s-a lasat o liniste deplina si am simtit-o pe Alexandra ca patrunde adanc, adanc in sufletul ei, urmarind sa fie deosebit de atenta la ce-i spune sufletul. Probabil ca mintea i-a spus ca ar fi mai bine ca experinta sa nu fie impartasita, dar sufletul a avut alta parere.

Dupa aproape un minut de tacere mi-a marturisit.

 

 – Am invatat ca iubirea nu este conditionata de carcasa, de corpul prin care ea se manifesta. Iubirea nu tine decat de iubire.

Ca sa intelegi si mai bine,… am avut experienta de a iubi o femeie.

A fost inaltator, pentru ca a trebuit sa trec prin multe transformari interioare ca sa inteleg ce mi se petrece.

Cred ca iti dai seama cu ce m-am confruntat in acea experienta, dar nu am vrut sa o refuz, tocmai pentru ca in interiorul sufletului meu simteam ca aceasta iubire ma va transforma profund.

 

 

Aveam sentimentul ca este un suflet geaman, ca de fapt nu exista o separare intre mine si ea, ca sunt tot eu cu o alta forma. M-a ajutat foarte mult sa ma descopar pe mine ca femeie, sa vad feminitatea intr-un mod total diferit ca modul cum percepi aceasta in relatie cu un barbat.

Am invatat ce inseamna sa fii atenta la nevoile unei femei, ce inseamna sa atingi o femeie, in concluzie sa descoperi ce inseamna o femeie.

 

 

Asta pentru mine a fost una din revelatiile mele spirituale cele mai mari. Am ajuns sa ma inteleg pe mine ca femeie experimentand iubirea pentru o femeie. Aceasta experienta mi-a schimbat total intelegerea mea  referitoare la iubire. Nu se poate exprima in cuvinte importanta acestei intelegeri a iubirii venita prin sufletul unei femei. Este devastatoare si trebuie sa recunosc ca iti trebuie o mare forta sa poti rezista presiunilor care vin din exterior, dar mai ales presiunilor care vin din interior.

 

 

As recomanda chiar la toate femeile sa aiba aceasta experinta sa faca dragoste cu o alta femeie. Ceea ce descoperi este dincolo de orice imaginatie. Iti dai seama foarte clar cum te percepi tu ca femeie, cum te percepe un barbat, cum se simte pielea ta la o atingerea unei femei, cum se simte prezenta ta in viata unei alte persoane.

 

Este o oglinda foarte buna!

Asa am descoperit eu o parte din cine sunt cu adevarat!

 

 

 

Multumesc in mod deosebit Alexandrei,  pentru curajul pe care l-a avut de a ne marturisi experientele prin care a trecut si din care a invatat ce este IUBIREA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *