DIFERENTELE DINTRE FEMEI SI BARBATI (1)


Am sa urmaresc in acest articol sa evidentiez unele diferente intre femei si barbati, ca sa intelegi mai bine de ce apar tot felul de neintelegeri intre partenerii de cuplu.

Aceste diferente odata cunoscute poti mai usor sa eviti unele stari conflictuale care apar intre voi. Poti mai usor sa faci fata unor stari emotionale contradictorii care rezulta din faptul ca celalalt este diferit de cum esti tu.

Una este ca femeia este capabila sa dea viata; barbatul nu. Sub acest aspect, el este inferior, si acea inferioritate a jucat un rol important în dominatia barbatilor asupra femeilor. Complexul de inferioritate functioneaza astfel: pretinde ca este superior – pentru a te însela  pe tine si pentru a însela întreaga lume.

Asa ca barbatul, de-a lungul timpului, a distrus geniul, talentele, capacitatile femeii, pentru a dovedi ca este superior – lui însusi si lumii. Pentru ca femeia da nastere, ea ramane timp de noua luni si mai bine absolut vulnerabila, dependenta de barbat.

Barbatii au exploatat asta într-un mod foarte urat. Si aceasta este o diferenta fiziologica; nu face nici o diferenta. Psihologia femeii este corupta de barbatul care îi spune lucruri care nu sunt adevarate, facand-o sa fie sclava barbatului, reducand-o la un cetatean de mana a doua în lume. Si motivul pentru asta a fost ca el este mai puternic din punct de vedere fizic. Dar puterea fizica face parte din animalitate. Daca asta va decide cine este superior, atunci orice animal este mai puternic decat un barbat.

 

 1.  Femeia poate fi satisfacuta cu o singura iubire.

O diferenta pe care o vad este ca femeia este mai capabila de a iubi decat este barbatul. Iubirea unui barbat este mai mult sau mai putin o necesitate fizica; iubirea unei femei nu. Este ceva mai maret si mai înalt; este o experienta spirituala. De aceea femeia este monogama iar barbatul este poligam. Barbatul ar dori sa aibe toate femeile din lume si tot nu ar fi satisfacut. Nemultumirea sa este infinita.

Femeia poate fi satisfacuta cu o singura iubire, complet împlinita, pentru ca ea nu se uita la trupul barbatului, ea priveste la calitatile cele mai intime. Ea nu se îndragosteste de un barbat care are un corp musculos frumos, ea se îndragosteste de un barbat care are o charisma – ceva indefinibil dar uluitor de atractiv – care are un mister ce trebuie explorat. Ea vrea ca barbatul ei sa nu fie doar un barbat, ci o aventura în descoperirea constiintei.

 

 2.  Femeia poate avea orgasme multiple, barbatul nu.

Barbatul este foarte slab, din punct de vedere al sexualitatii – el poate avea un singur orgasm.

Femeia este infinit superioara – ea poate avea orgasme multiple. Si aceasta a fost una din chestiunile cele mai problematice. Barbatul este foarte slab, din punct de vedere al sexualitatii – el poate avea un singur orgasm.

Orgasmul barbatului este local, limitat la organele sale genitale. Orgasmul femeii este total, nu este limitat la organele genitale. Tot corpul ei este sexual, si ea poate avea o experienta orgasmica de mii de ori mai mare, mai profunda, mai bogata, mai hranitoare decat poate avea un barbat. Dar tragedia este ca tot corpul ei trebuie sa fie excitat, iar barbatul nu este interesat de asta, nu a fost niciodata interesat de asta.

El a folosit femeia ca pe o masina de sex, doar pentru a-si elibera propriile sale tensiuni sexuale. În cateva secunde a terminat. Si pana sa termine el, femeia nici macar nu a început. În momentul în care un barbat a terminat de facut dragoste, el se întoarce pe o parte si se culca. Actul sexual îl ajuta sa aibe un somn bun – mai relaxat, cu toate tensiunile eliberate în activitatea sexuala. Si fiecare femeie a plans si a suspinat cand a vazut asta. Ea nici macar nu a început, ea nici macar nu s-a miscat.

 A fost folosita, si acesta este cel mai urat lucru din viata: cand esti folosit ca un lucru, ca un mecanism, ca un obiect. Ea nu îl poate ierta pe barbat pentru ca a folosit-o. Pentru a o face si pe femeie un partener orgasmic, barbatul trebuie sa învete preludiul, sa nu se grabeasca sa ajunga în pat. El trebuie sa faca din actul de a face dragoste o arta. Atunci ei pot avea un loc, un templu al dragostei unde sunt betigase parfumate, fara lumini puternice, doar lumanari…si el ar trebui sa se apropie de femeie cand este într-o dispozitie frumoasa, bucuroasa, pe care o poate împartasi.

Ce se întampla de obicei este ca barbatii si femeile se bat înainte sa faca dragoste. Asta otraveste iubirea. Iubirea este ca un fel de armistitiu, ca lupta s-a terminat – cel putin pentru seara asta. Este o mita, o înselatorie. Un barbat ar trebui sa faca dragoste asa cum picteaza un pictor – cand simte impulsul cum îi umple inima – sau asa cum un poet compune poezii, sau un muzician canta muzica. Corpul femeii ar trebui considerat ca un instrument muzical; asa si este. Cand barbatul simte bucurie, atunci sexul nu este doar o eliberare, o relaxare, un somnifer. Atunci exista preludiu.

El danseaza cu femeia, el canta cu femeia – cu muzica frumoasa rasunand în templul iubirii, cu placute betigase parfumate. Ar trebui sa fie ceva sacru, pentru ca nu este nimic sacru în viata obisnuita decat daca tu îl faci sacru. Si aceasta va fi începutul care deschide usa spre întreg fenomenul supraconstiintei. Iubirea nu ar trebui sa fie niciodata fortata, iubirea nu ar trebui sa fie niciodata o tentativa. Nu ar trebui sa fie deloc în minte – va jucati, dansati, cantati, va bucurati… parte din aceasta lunga bucurie. Daca se întampla, atunci este minunat.

Cand iubirea se întampla are frumusete. Cand e facuta sa se întample, este urata. Aceasta uratenie se petrece cand faci dragoste, cu barbatul stand deasupra femeii…e cunoscuta ca pozitia misionarului. Estul a devenit constient de aceasta uratenie, ca barbatul era mai greu, mai înalt si cu muschi mai puternici, si el distrugea o fiinta delicata. În Est, modul în care s-a întamplat mereu a fost exact invers: femeia deasupra. Zdrobita sub greutatea barbatului, femeia nu are nici un fel de mobilitate. Doar barbatul se poate misca, deci el ajunge la orgasm în cateva secunde iar femeia e pur si simplu în lacrimi.

Ea a fost partener dar nu a fost implicata în asta – a fost folosita. Cand femeia este deasupra, are mai multa mobilitate, barbatul are mai putina mobilitate, si asta va aduce orgasmele lor mai aproape unul de altul. Si cand amandoi patrund în experienta orgasmica, e ceva din alta lume. Este prima licarire a starii de samadhi; este prima licarire a faptului ca omul nu e corpul. El uita de corp, uita de lume. Atat barbatul cat si femeia intra într-o noua dimensiune pe care nu au explorat-o niciodata.

Femeia are capacitatea de orgasme multiple, deci barbatul trebuie sa fie cat mai lent posibil. Dar realitatea e ca el se afla într-o asemenea graba în totul, încat distruge întreaga relatie. Ar trebui sa fie foarte relaxat pentru ca femeia sa poata avea orgasme multiple. Orgasmul sau ar trebui sa vina la sfarsit, cand orgasmul femeii a ajuns la apogeu. E pur si simplu o chestiune de întelegere. Sunt diferente naturale – ele nu au nimic de-a face cu conditionarea. Sunt alte diferente.

  

3.  Femeia este mai centrata decat barbatul

De exemplu, o femeie e mai centrata decat un barbat; acest lucru începe sa se întample chiar din burta mamei. O mama experimentata, care a dat nastere la doi sau trei copii,  îti poate spune dupa cateva luni de sarcina daca noul venit va fi fata sau baiat, pentru ca baiatul începe sa se agite, lovind-o în pantec, miscandu-se – el e pe drum. Dar fata ramane absolut tacuta. Deci asta nu e o chestiune de conditionare. Femeia e mai senina, mai tacuta, mai rabdatoare, mai capabila de a astepta.

Poate din cauza acestor calitati ea are mai multa rezistenta în fata bolilor si traieste mai mult decat barbatul. Datoria seninatatii ei, delicatetii ei, ea poate împlini viata unui barbat extraordinar de mult. Ea poate înconjura viata barbatului într-o atmosfera foarte linistitoare, confortabila. Dar barbatul se teme – el nu vrea sa fie înconjurat de femeie, el nu vrea s-o lase sa creeze o caldura confortabila în jurul lui. El se teme pentru ca în felul acesta va deveni dependent. Asa ca, timp de secole el a tinut-o la distanta.

Cu iubire

Adrian 

7 comentarii la „DIFERENTELE DINTRE FEMEI SI BARBATI (1)

 1. draga Adrian

  mi a mers la suflet si am sa iti spun cu ce m ai atins ..mai bine de atat exprimat in cuvinte nici ca se poate

  ” Ea nu se îndragosteste de un barbat care are un corp musculos frumos, ea se îndragosteste de un barbat care are o charisma – ceva indefinibil dar uluitor de atractiv – care are un mister ce trebuie explorat. Ea vrea ca barbatul ei sa nu fie doar un barbat, ci o aventura în descoperirea constiintei.”

  cu totii suntem unici ..indiferent femeie.. barbat..avem o evolutie unica..ceva unic de daruit …iubirea, intelegerea…sunt totul

  iti multumesc ca existi

  O seara de exceptie

  Cu drag

  Rodica

 2. foarte frumos si adevarat,ce bine ar fi daca toti barbatii ar sti aceasta.
  astept urmatorul articol,multumesc si succes

 3. Draga Rodica

  Ma bucur mult ca ti-a placut acest articol care experima un punct de vedere al unui barbat.
  Eu sunt convins ca din ce in ce mai multi barbati vor constientiza ca vor trebui sa-si schimbe pozitionare fata de energia feminina care este prezenta si in ei nu numai in femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *