Cartea ATLASUL IUBIRII

ATLASUL IUBIRII  VA  FI  CEA  MAI  MARE CARTE  INTERACTIVA  SCRISA  DE  OAMENI, CU POVESTI  REALE  INSPIRATE  DIN  VIATA  FIECARUIA.

DACA DUMNEZEU MA VA AJUTA ACEASTA CARTE VA FI SI IN „GUINNESS BOOK” CA FIIND CARTEA CU CEL MAI MARE NUMAR DE AUTORI.

DOAMNE AJUTA!!!

 

Imi doresc sa inspir cat mai multa lume sa creada in continuare in Iubire, sa isi umple viata cu cat mai multe povesti frumoase si sa lase cele mai frumoase mosteniri celor ce ne vor urma, astfel incat lucrurile cu adevarat importante sa fie conservate in timp, scriind astfel istoria astazi, pentru viitor.

 

ATLASUL IUBIRII s-a nascut ca o manifestare a unui crez foarte puternic: credinta intr-o noua viziune despre relatii de cuplu, credinta in Iubire, in puterea ei de a ne transforma,

 

Toti cei care fac parte la acest moment din ATLASUL IUBIRII, cred ca aceasta carte poate exista, pentru ca ea sa ajute mii de oameni care trec prin diferite momente dificile in viata lor.

 

 

Aceasta carte este o carte cu “500 de povesti de iubire”, cea mai mare carte interactiva scrisa de oameni, pentru oameni.

Cele mai frumoase 500 de povesti de iubire scrise de membrii blog-ului, vor fi alese si publicate in aceasta carte.

Publicarea cartii va fi facuta in mai multe volume. Primul volum va fi publicat in momentul cand vor fi adunate 21 de povestiri ale cititorillor blog-ului.

Oricine scrie o poveste devine Co-Autor al cartii.

La acest moment sunt deja 14 povesti,14 experiente, 10 co-autori.
 

Fiindca imi doresc sa fie cat mai multa iubire in lume, am creat proiectul acestei carti de co-autori, in care te invit si pe tine sa faci parte.

 

Si povestea ta merita sa fie citita de ceilalti si acest ajutor pe care il oferi scriind povestea vietii tale sau o parte din ea, inseamna Iubire fata de toti oamenii care te vor citi.

 

Daca vei dori sa fii co-autor al cartii ATLASUL IUBIRII, poti trimite povestea ta la urmatoarea adresa de mail:

atlasuliubirii@yahoo.ro

 

 

 

 

 

 

 

Putem face ca

ATLASUL IUBIRII

sa fie locul unde

EXPERIENTA bate TEORIA.

Cu multa iubire

Adrian Mititelu

Fondator Atlasul Iubirii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *