ALB-NEGRU SAU COLOR?

marinar sarutUn articol deosebit de sintetic, pe care l-a scris Alexandra si in care putem citi ca in viata situatiile cu care ne confruntam nu sunt neaparat de tip ori-ori, ci pot fi si de tipul si-si.

 

Va las sa cititi si dupa aceea comentam!

 

 

Alb-negru sau color? Ce-ar zice Iubirea?

 

Gabriela spune despre viata ca este alb sau negru si vrea totul sau nimic.

 

Magda este nefericita si plange in fiecare seara pentru ca nu are pe cineva alaturi de ea.

 

Mioara isi doreste sa fie cu copilasii ei, dar isi petrece 12 ore la birou in fiecare zi, pentru ca salariul pe care il aduce in casa ajuta la stabilitatea financiara a caminului.

 

Catalina isi doreste sa aiba propria afacere dar nu are niciodata timp si bani sa o inceapa macar, deoarece munceste foarte mult pe un salariu mic.

 

Radu este pasionat de fotografie, viata, muzica si libertate, dar alege sa stea intr-o casnicie in care este cumplit de nefericit alaturi de sotie, la un servici care nu il mai provoaca de mult si in care nu se simte valorizat.

 

Desi tindem sa vedem viata ori-ori si rareori si-si, suntem norocosi ca viata inseamna o diversitate de trairi astfel inca daca ceva nu functioneaza intocmai perfect intr-un anumit moment in viata noastra avem atatea alte aspecte ale ei de care sa ne bucuram incat ar trebui sa ne simtim binecuvantati si nu nefericiti.

 

Noi credem ca Iubirea ar zice  ca daca ne-am largi perspectivele am avea parte de experiente mai diversificate, ceea ce ne-ar implini si ne-ar da sentimentul unei vieti traite din plin.

 

Ca in perioadele de singuratate absenta iubirii poate insemna si lipsa Iubirii de Sine, si de ce nu ai transforma timpul de singuratate, in timp pe care il petreci cu tine, in care te redescoperi si iti oferi tie bucurii si experiente.

 

Daca ai un vis urmeaza-l pana la capat, oricum…daca nu-ti urmezi visele tale atunci le urmezi pe ale altora,.

Crede in tine si nu astepta momentul potrivit sau confirmarea cuiva. Mergi tot inainte.

 

Iar celor care n-au curajul sa rosteasca adevarul, sa tina cont de faptul ca totul se plateste.

Adevarul nimeni, niciodata nu-l poate contesta sau condamna. Lipsa lui da, e de contestat.

 

Si pentru orice alta  intrebare la care ar raspunde Iubirea….

Intotdeauna includeti-va printre cei pe care ii iubiti.

 

 

Cu drag,

Alexandra

 

5 comentarii la „ALB-NEGRU SAU COLOR?

  1. Da,e adevarat tot ce spui tu,Alexandra….noi putem sa ne schimbam cursul vietii ,in orice moment…daca vrem !!!! Eu am reusit de mai multe ori asta….intotdeauna trecand inainte printr-o ,,criza ”interioara ,in timpul careia am aflat ce vreau cu adevarat!!! Dar pt. asta e nevoie de puterea de a nu ne mai amagi singuri…si de a ne privi fiinta pana in adancurile ei!

  2. Si am uitat un lucru f.important :avem nevoie si de puterea de a renunta la TOT ceea ce nu ne mai trebuie,care ne face rau sau tine in loc!!!

  3. Pentru a face tot ce spui tu Adriana, avem nevoie de foarte mult curaj si asumare a ceea ce urmeaza sa se petreaca.

    Dorim cu adevarat aceasta???

  4. Fara curaj,viata devine ,,cenusie”….straina de idealurile noastre!!!!Cine nu are curaj,ajunge sa-si planga de mila…mai devreme …sau mai tarziu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *